Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Nederlandse webwinkel verkoopt achtbaanmodellen

08-11-2020, 13.31 uur

Een Nederlandse webshop is gestart met de verkoop van achtbaanmodellen van de firma CoasterDynamix. De miniaturen - zogeheten NanoCoasters - worden geleverd als bouwpakketten met losse onderdelen die in elkaar gezet moeten worden. Zo ontstaan piepkleine replicaties van bekende rollercoasters.

De webshop met de naam Pretparkwinkel.nl is het "eerste verkoopkanaal van Nederland en België" waar de NanoCoasters aangeboden worden, vertelt initiatiefnemer Nando de Kroon. "Het in elkaar zetten is niet moeilijk, maar je moet wel oppassen voor scherpe onderdelen. Het is geen speelgoed."

Op Pretparkwinkel.nl zijn nu drie verschillende NanoCoasters verkrijgbaar: de iconische Duitse kermisachtbaan Olympia Looping, de inverted coaster Nemesis uit het Engelse pretpark Alton Towers en een historische houten achtbaan uit Canada, gesloten in 1946.

Sokken
De miniaturen worden naar verwachting bezorgd binnen één tot vijf werkdagen. Ze kosten 27,50 euro per stuk, plus 2,99 euro verzendkosten. Verder biedt de webwinkel onder meer pretparksokken aan. Bedenker De Kroon wil zijn site de komende tijd uitbouwen tot "de grootste webshop van attractieparkgerelateerde artikelen in de Benelux".

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be