Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Video: tv-show Top Gear racet door Engels pretpark

03-11-2020, 15.13 uur

De presentatoren van het Britse tv-programma Top Gear hebben een race gehouden in het Engelse attractiepark Alton Towers. Dat was afgelopen zondag te zien op BBC One. Freddie Flintoff, Paddy McGuinness en Chris Harris kregen een elektrische wagen tot hun beschikking om zo snel mogelijk door het verlaten pretpark te navigeren.

Daarbij passeerden ze bekende achtbanen als The Smiler, Oblivion, Rita, Wicker Man, Galactica en Nemesis. De bestuurders ontvingen alleen een parkplattegrond om de weg te zoeken. Om het spannend te houden, waren sommige paden geblokkeerd.

De race werd gehouden met een oranje Vauxhall Corsa-e, een gele Honda E en een zilvergrijze Mini Electric. Uiteindelijk kwam de Mini als eerste over de finish. De opnames vonden in juni plaats. Alton Towers was tot begin juli gesloten vanwege corona.

Terugkijken
Britten kunnen de volledige aflevering terugkijken op de website van omroep BBC. Een pretparkfan heeft het gedeelte met Alton Towers, dat ruim elf minuten duurt, inmiddels ook op YouTube gezet.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be