Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Video: tv-show Top Gear racet door Engels pretpark

03-11-2020, 15.13 uur | Reacties

De presentatoren van het Britse tv-programma Top Gear hebben een race gehouden in het Engelse attractiepark Alton Towers. Dat was afgelopen zondag te zien op BBC One. Freddie Flintoff, Paddy McGuinness en Chris Harris kregen een elektrische wagen tot hun beschikking om zo snel mogelijk door het verlaten pretpark te navigeren.

Daarbij passeerden ze bekende achtbanen als The Smiler, Oblivion, Rita, Wicker Man, Galactica en Nemesis. De bestuurders ontvingen alleen een parkplattegrond om de weg te zoeken. Om het spannend te houden, waren sommige paden geblokkeerd.

De race werd gehouden met een oranje Vauxhall Corsa-e, een gele Honda E en een zilvergrijze Mini Electric. Uiteindelijk kwam de Mini als eerste over de finish. De opnames vonden in juni plaats. Alton Towers was tot begin juli gesloten vanwege corona.

Terugkijken
Britten kunnen de volledige aflevering terugkijken op de website van omroep BBC. Een pretparkfan heeft het gedeelte met Alton Towers, dat ruim elf minuten duurt, inmiddels ook op YouTube gezet.Reacties