Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Youtubers proberen een dag te overleven in Walibi-attracties

21-10-2020, 18.56 uur

De mannen van het populaire YouTube-kanaal StukTV kregen Walibi Holland laatst een hele dag voor zichzelf. Na jarenlang allerlei bizarre opdrachten van kijkers uitgevoerd te hebben, besloten de videomakers nu zelf iets te bedenken. StukTV-lid Stefan Jurriens kwam op het idee om een hele dag door te brengen in Walibi-attracties.

De uitdaging: gebruik de attracties voor dagelijkse bezigheden zoals douchen, tandenpoetsen, eten, werken en sporten. In een filmpje van twintig minuten is te zien hoe de heren de middag door hebben gebracht in rides als Untamed, Goliath, G-Force en Space Shot.

Daarbij kregen ze maximaal zestig minuten pauze. Toen de misselijkheid toesloeg, stapte het drietal over naar de kinderattracties Space Kidz, Merrie Go'Round, Haaz' Garage en Le Tour des Jardins. "Ik kan echt geen attractie meer zien", verzuchtte Thomas van der Vlugt na afloop.

Drone
De opnames vonden plaats op dinsdag 29 september, toen het pretpark gesloten was voor publiek. Voor de luchtbeelden werd de firma Dutch Drone Gods ingeschakeld. StukTV heeft op YouTube ruim 2,4 miljoen abonnees.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be