Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Preston Palace

Cliffhanger in Goede Tijden, Slechte Tijden: ongeluk bij kermisattractie

21-10-2020, 09.34 uur

Kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn dinsdagavond getuige geweest van een ongeluk bij een attractie. Te zien was hoe een huwelijksaanzoek op de kermis helemaal misging. Daarbij kwam actrice Marly van der Velden, die de rol van Nina Sanders speelt, onder een polyp terecht.

Volgens het verhaal had Rik de Jong (Ferri Somogyi) de plaatselijke kermis afgehuurd om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Dat inspireerde Daan Stern (Dorian Bindels) om ter plekke hetzelfde te doen met Sanders. Toen zij hem vertelde dat ze nog gevoelens had voor een ander, kreeg ze een duw.

Daardoor maakte ze een val vanaf een platform met botsauto's en belandde ze onder de polyp. De scènes zijn opgenomen in het overdekte entertainmentresort Preston Palace, gelegen in Almelo. Er keken dinsdag 961.000 mensen naar de soapserie op RTL 4, een seizoensrecord.

Opnamestop
Eigenlijk was de scène op de kermis bedoeld als de zomercliffhanger van het vorige seizoen. Door een opnamestop in verband met corona was de aflevering deze week pas te zien. Vanavond wordt het vervolg uitgezonden. Dan ontdekken kijkers dat Nina Sanders de akelige val heeft overleefd. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi), die haar probeerde te redden, is er erger aan toe.

Meer Preston Palace
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be