Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent extra restaurant voor hotelgasten

19-10-2020, 16.37 uur

De Efteling stelt een extra restaurant ter beschikking voor hotelgasten. Wie blijft slapen in het Efteling Hotel, het Loonsche Land Hotel of de hotelkamers van vakantiepark Bosrijk, kan nu ook dineren in Pinokkio's Restaurant. Dat is het à-la-carterestaurant in het Efteling Theater.

In principe mogen bedieningsrestaurants in Nederland niet open vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Er wordt echter een uitzondering gemaakt voor hotelgasten. Hoewel Pinokkio's Restaurant in het attractiepark ligt, heeft de Efteling het etablissement nu geclassificeerd als een hotelrestaurant.

Op die manier hoopt men meer capaciteit te creëren voor hotelgasten. "Uiteraard geldt ook hierbij nog steeds dat reserveren verplicht is", laat een woordvoerster aan Looopings weten.

Afhalen
Efteling-bezoekers die blijven slapen in een vakantiehuisje, zijn niet welkom in de bedieningsrestaurants. Zij moeten in het park of in hun huisje eten. Wel is er een mogelijkheid tot het afhalen van eten. Er worden ook pizza's bezorgd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be