Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent extra restaurant voor hotelgasten

19-10-2020, 16.37 uur | Reacties

De Efteling stelt een extra restaurant ter beschikking voor hotelgasten. Wie blijft slapen in het Efteling Hotel, het Loonsche Land Hotel of de hotelkamers van vakantiepark Bosrijk, kan nu ook dineren in Pinokkio's Restaurant. Dat is het à-la-carterestaurant in het Efteling Theater.

In principe mogen bedieningsrestaurants in Nederland niet open vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Er wordt echter een uitzondering gemaakt voor hotelgasten. Hoewel Pinokkio's Restaurant in het attractiepark ligt, heeft de Efteling het etablissement nu geclassificeerd als een hotelrestaurant.

Op die manier hoopt men meer capaciteit te creëren voor hotelgasten. "Uiteraard geldt ook hierbij nog steeds dat reserveren verplicht is", laat een woordvoerster aan Looopings weten.

Afhalen
Efteling-bezoekers die blijven slapen in een vakantiehuisje, zijn niet welkom in de bedieningsrestaurants. Zij moeten in het park of in hun huisje eten. Wel is er een mogelijkheid tot het afhalen van eten. Er worden ook pizza's bezorgd.

Meer Efteling