Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris stopt al na tien dagen met nieuw reserveringssysteem

20-10-2020, 15.13 uurBeeld: @DLPReport

De Standby Pass, het nieuwe digitale reserveringssysteem van Disneyland Paris, is na tien dagen alweer verdwenen. Het concept werd eerder aangekondigd als de ideale manier om in coronatijd lange rijen en drukte te voorkomen. Bezoekers konden een ritje in een attractie gratis reserveren via de officiële Disneyland-app.

Door een beperkt aantal personen per tijdvak toe te laten, bleven de wachtrijen relatief kort. In de praktijk werkte het systeem echter niet naar wens, zo blijkt nu. Op dit moment is Standby Pass overal uitgeschakeld. In de app wordt er ook geen melding meer van gemaakt.

Een woordvoerder bevestigt dat het gebruik van de Standby Pass "tijdelijk is opgeschort". Of en wanneer de optie terugkeert, is nog niet duidelijk. "Zoals altijd blijven we verbeteringen doorvoeren aan ons aanbod op basis van de situatie."

Reclameposters
Het systeem werd op 6 oktober geïntroduceerd bij achtbaan Crush's Coaster, op 15 oktober volgde mijntrein Big Thunder Mountain. Een dag later trok men de stekker eruit. Ook informatieborden en reclameposters in het Disney-resort zijn verwijderd.

Er waren oorspronkelijk nog plannen om de Standby Pass in te voeren bij Dumbo the Flying Elephant, Peter Pan's Flight, Star Wars Hyperspace Mountain, Autopia, The Twilight Zone Tower of Terror en Ratatouille: The Adventure.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be