Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura World moet weer dicht vanwege coronarestricties

16-10-2020, 09.40 uur | ReactiesFoto: @reusenc2

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World blijft de komende weken onverwachts dicht. Dat is het gevolg van aangescherpte coronaregels in de regio. De populaire toeristische bestemming in badplaats Salou zal in ieder geval tot en met vrijdag 30 oktober gesloten zijn.

"Nu de bevoegde autoriteiten nieuwe uitzonderlijke maatregelen hebben genomen om COVID-19 in te dammen, moeten we onze faciliteiten tijdelijk sluiten", laat PortAventura vanochtend weten. Of het resort vanaf zaterdag 31 oktober weer bezoekers mag verwelkomen, zal later moeten blijken.

Het management belooft flexibel te zullen omgaan met personen die al tickets hadden geboekt. Zij kunnen hun reservering kosteloos verplaatsen of annuleren. Entreebewijzen met een vaste datum voor de periode van 16 tot en met 30 oktober blijven de rest van het seizoen geldig.

Waterpark
PortAventura World heropende op 8 juli na een maandenlange sluiting vanwege het coronavirus. Vanwege lage bezoekersaantallen bleven enkele hotels dicht. Op 19 september begon het halloweenseizoen, met extra entertainment. Dat zou tot en met 15 november duren.

Het resort bestaat uit de drie parken PortAventura Park, Ferrari Land en Caribe Aquatic Park, waarvan het laatstgenoemde waterpark dit jaar helemaal niet openging.

Reacties