Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Trailer van nieuwe Efteling-film uitgebracht: De Expeditie van Familie Vos

15-10-2020, 16.23 uur

De nieuwe bioscoopfilm De Expeditie van Familie Vos, opgenomen in de Efteling, gaat op woensdag 16 december in première. Vandaag verscheen de trailer op YouTube. In de video van anderhalve minuut komen beelden voorbij van onder meer vakantiepark Bosrijk, Symbolica, het Avonturendoolhof, het Sprookjesbos, de Stoomcarrousel en Baron 1898.

Het verhaal gaat over de 11-jarige Teun Vos, die zijn onlangs overleden opa ontzettend mist tijdens een familieweekend in de Efteling. Eenmaal in het attractiepark ontdekt hij dat zijn opa een puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten, die leidt naar een zeer kostbaar sprookjesboek.

De jongen gaat samen met zijn tante Ada op expeditie door de Efteling. Al snel komen ze erachter dat een mysterieus figuur hen probeert dwars te zitten. "Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?", staat in de beschrijving.

Koning Winter
De werktitel van de film luidde Koning Winter. In januari werd de productie officieel aangekondigd als Expeditie Vos. Later is de naam gewijzigd in De Expeditie van Familie Vos. De opnames vonden plaats tussen 22 januari en 7 februari, dus nog vóór de coronacrisis.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be