Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Trailer van nieuwe Efteling-film uitgebracht: De Expeditie van Familie Vos

15-10-2020, 16.23 uur | Reacties

De nieuwe bioscoopfilm De Expeditie van Familie Vos, opgenomen in de Efteling, gaat op woensdag 16 december in première. Vandaag verscheen de trailer op YouTube. In de video van anderhalve minuut komen beelden voorbij van onder meer vakantiepark Bosrijk, Symbolica, het Avonturendoolhof, het Sprookjesbos, de Stoomcarrousel en Baron 1898.

Het verhaal gaat over de 11-jarige Teun Vos, die zijn onlangs overleden opa ontzettend mist tijdens een familieweekend in de Efteling. Eenmaal in het attractiepark ontdekt hij dat zijn opa een puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten, die leidt naar een zeer kostbaar sprookjesboek.

De jongen gaat samen met zijn tante Ada op expeditie door de Efteling. Al snel komen ze erachter dat een mysterieus figuur hen probeert dwars te zitten. "Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?", staat in de beschrijving.

Koning Winter
De werktitel van de film luidde Koning Winter. In januari werd de productie officieel aangekondigd als Expeditie Vos. Later is de naam gewijzigd in De Expeditie van Familie Vos. De opnames vonden plaats tussen 22 januari en 7 februari, dus nog vóór de coronacrisis.Meer Efteling
Reacties