Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kasteeltuinen Arcen

Lichtfestival in Kasteeltuinen Arcen gaat door in coronatijd

12-10-2020, 23.59 uur | Reacties

Wie op zoek is naar een avondje uit in de herfstvakantie maar niet houdt van griezelen, kan deze maand terecht in Kasteeltuinen Arcen. Het bloemen- en plantenpark in de buurt van Venlo organiseert voor de zesde keer het lichtkunstfestival Enchanted Gardens.

Verspreid over 32 hectare zijn verschillende lichtkunstwerken te bewonderen, met "innoverende lichttechnieken". Daarvoor ging het park in zee met internationale kunstenaars. De coronacrisis zorgde voor "een extra uitdaging", geeft Kasteeltuinen Arcen toe. "Maar het is gelukt om een gevarieerd programma op te stellen."

Vanwege corona duurt het evenement langer dan gewoonlijk. "Waardoor bezoekers verdeeld over meerdere avonden kunnen komen." De gemeente Venlo sprong financieel bij om dat mogelijk te maken. Verder hield men bij het opzetten van de kunstwerken rekening met voldoende afstand tussen gezelschappen.

Vaste route
Bezoekers lopen bovendien een vaste route. Online tickets bestellen voor een datum met een vast tijdslot is dit jaar verplicht. Enchanted Gardens loopt nog tot en met zondag 25 oktober. Het evenement duurt steeds van 19.00 tot 23.00 uur.Meer nieuws
Reacties