Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Coronamaatregel in Walibi Holland: geen alcohol na 22.00 uur

07-10-2020, 19.16 uur

De biertap in Walibi Holland gaat tijdens de Halloween Fright Nights om 22.00 uur dicht. Bezoekers kunnen vanaf dat moment geen bier, wijn of andere alcoholische dranken meer bestellen. Dat meldt een voorlichtster aan Looopings. Walibi is op halloweenavonden tot 23.00 uur geopend.

Het laatste uur wordt er dus geen alcohol meer geschonken. Het pretpark houdt zich daarmee aan een landelijke regel om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Volgens de overheid zijn mensen minder geneigd om zich aan de coronamaatregelen te houden naarmate het later wordt en de alcohol vloeit.

Het kabinet heeft ook besloten dat bedieningsrestaurants om 22.00 uur dicht moeten. De enige eetgelegenheid met bediening aan tafel in Walibi is de speciale Halloween Dinner Experience. Daar worden na 21.00 uur geen nieuwe gasten meer binnengelaten.

Acteurs
De Halloween Fright Nights staan op de planning voor dertien dagen tussen 10 oktober en 1 november, plus een voorpremière op 9 oktober. Walibi heeft het populaire evenement aangepast om te kunnen voldoen aan de coronaregels. Zo worden er veel minder tickets verkocht en staan de acteurs op afstand.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be