Walibi Holland

Aandenken aan bizarre editie Halloween Fright Nights: nieuwe souvenirs in Walibi

11-10-2020, 23.45 uur | Reacties

De Halloween Fright Nights zijn afgelast, maar bezoekers van Walibi Holland kunnen nog wel een aandenken aan de bizarre editie mee naar huis nemen. In het pretpark zijn nieuwe halloweensouvenirs verkrijgbaar. Die staan onder meer in het teken van mascottes Eddie de Clown en Daysee.

Eddie de Clown is al jaren het gezicht van de Halloween Fright Nights. Daysee werd in 2019 geïntroduceerd als hoofdpersonage van kindervariant Halloween Spooky Days. Walibi verkoopt nu onder andere pins, sleutelhangers, magneten en shirts met beide figuren erop. Ze zijn te vinden in de W.A.B Shop, bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress.


ZIE OOK: Emotionele video: Eddie de Clown trekt stekker uit Halloween Fright Nights

Er kwamen ook voodoopoppen van Eddie en Daysee. Die kosten 27,95 euro per stuk. Verder werd het aanbod uitgebreid met keycords, bekers en truien met een halloweenlogo. Een magneet verraadt wat dit jaar eigenlijk de slogan had moeten worden: '20 Years of Fear'. Vanwege de coronabeperkingen is daar later 'VIP Edition' van gemaakt. Het populaire evenement bestaat in 2020 twintig jaar.

Besmettingen
De Halloween Fright Nights hadden plaats moeten vinden op veertien avonden tussen 9 oktober en 1 november, maar al na twee avonden gooide Walibi de handdoek in de ring. De coronamaatregelen bleken in de praktijk niet goed nageleefd te worden door de bezoekers. In combinatie met het stijgende aantal coronabesmettingen in Nederland, zorgde dat voor een onhoudbare situatie.ZIE OOK: Walibi Holland introduceert nieuwe souvenirs voor achtbaanfans

Reacties