Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren stapt weer af van bezoek met tijdslots

31-05-2020, 13.40 uur

Julianatoren stopt weer met het verdelen van een bezoekdag in tijdvakken. Het Apeldoornse kinderpretpark opende op 21 mei voor abonnementhouders. Zij moesten vooraf kiezen voor een bezoek van 08.00 tot 12.30 uur of van 13.30 uur tot sluitingstijd.

In de praktijk was dat toch geen ideale werkwijze. Het reserveren van een specifiek dagdeel is voortaan niet meer nodig. "Voor onze medewerkers en onze gasten blijken normale openingstijden, met een hele dag toegang, toch het prettigst", vertelt directeur Jeroen Buter aan Looopings.

Daarom krijgen alle bezoekers vanaf vandaag weer een hele dag toegang, zonder beperkingen. Tot en met dinsdag 2 juni is het park van 08.00 tot 18.00 uur geopend, daarna vanaf 10.30 uur. De sluitingstijd kan per dag verschillen, afhankelijk van de drukte.

Noodzakelijk
Julianatoren benadrukt dat het vooraf reserveren voor tickets op datum wel noodzakelijk blijft. Het advies is om geen gebruik te maken van openbaar vervoer.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be