Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft plan voor nieuwe Laaf-attractie

25-07-2012, 16.35 uur | Reacties

De enorme zak geld van de Efteling is blijkbaar nog steeds niet op. Na grote projecten als Joris en de Draak, Raveleijn en Aquanura komt er in 2014 waarschijnlijk weer een nieuwigheid bij: Lummels.

Met de attractie hoopt de Efteling het ingekakte Volk van Laaf nieuw leven in te kunnen blazen. Als de plannen doorgaan, komt Lummels naast het Lavenlaar te liggen, achter de zweefmolens op het Anton Pieckplein. Karel Willemen, bekend van zijn werk voor bijvoorbeeld De Vliegende Hollander, is aangesteld als hoofdontwerper.

Rond de opening van Lummels wordt ook een gelijknamige animatieserie en een souvenirlijn gelanceerd. Over de attractie zelf is nog maar weinig bekend.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be