Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Duitse hobbyisten bouwen achtbaan mét looping in bouwmarkt

11-12-2019, 12.58 uur

Een groep Duitsers heeft het voor elkaar gekregen om in 48 uur tijd een eigen achtbaan te bouwen, inclusief een looping. Daarvoor werkten youtubers van het kanaal The Real Life Guys samen met de bekende bouwmarkt Hornbach. De hobbyisten mochten 48 uur lang doorbrengen in de winkel en bouwen wat ze wilden.

Bovendien kregen ze toestemming om al het materiaal in de bouwmarkt gebruiken. Het resultaat is een metershoge houten achtbaan met een vrije val en een inversie, gevolgd door een heuveltje én een splash in het water. Ook het karretje maakten én decoreerden ze zelf.

De actie vond plaats in de Hornbach-vestiging in München. Na afloop is het gevaarte weer afgebroken. YouTube-kanaal The Real Life Guys heeft ruim één miljoen abonnees. In twee dagen tijd werd de video al meer dan 600.000 keer bekeken.



Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be