Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt dit weekend geen online tickets

07-12-2019, 12:28 uur | Reacties

Disneyland Paris is tijdelijk gestopt met het verkopen van online tickets. Wie naar de officiële Disneyland-website gaat, kan geen entreekaarten bestellen of hotels boeken. Ook telefonisch is het niet mogelijk om toegangsbewijzen te bemachtigen voor de best bezochte toeristische bestemming van Europa.

"Ons reserveringssysteem wordt gemigreerd, waardoor er online of per telefoon drie dagen lang geen reserveringen gemaakt kunnen worden", bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De onderbreking duurt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december.


ZIE OOK: Disneyland Paris verlaagt kerstbonus voor personeel: vakbonden boos

Wie naar de Nederlandstalige Disneyland-site gaat, ziet nu de boodschap: "Vanwege onderhoudswerk aan onze systemen, is het op dit moment niet mogelijk om online of telefonisch toegangstickets of arrangementen te boeken." Als alles volgens plan verloopt, zijn er maandag 9 december weer kaarten verkrijgbaar.

Duurder
In de tussentijd is het alleen mogelijk om tickets te bestellen bij de kassa's van de Disney-parken. Die zijn aanzienlijk duurder dan online tickets.

ZIE OOK: Klachten over reserveringssysteem Disneyland Paris: meet-and-greets binnen kwartier vol

Reacties