Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt dit weekend geen online tickets

07-12-2019, 12.28 uur

Disneyland Paris is tijdelijk gestopt met het verkopen van online tickets. Wie naar de officiële Disneyland-website gaat, kan geen entreekaarten bestellen of hotels boeken. Ook telefonisch is het niet mogelijk om toegangsbewijzen te bemachtigen voor de best bezochte toeristische bestemming van Europa.

"Ons reserveringssysteem wordt gemigreerd, waardoor er online of per telefoon drie dagen lang geen reserveringen gemaakt kunnen worden", bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De onderbreking duurt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december.

Wie naar de Nederlandstalige Disneyland-site gaat, ziet nu de boodschap: "Vanwege onderhoudswerk aan onze systemen, is het op dit moment niet mogelijk om online of telefonisch toegangstickets of arrangementen te boeken." Als alles volgens plan verloopt, zijn er maandag 9 december weer kaarten verkrijgbaar.

Duurder
In de tussentijd is het alleen mogelijk om tickets te bestellen bij de kassa's van de Disney-parken. Die zijn aanzienlijk duurder dan online tickets.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be