Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Marktplaats-verkoper vraagt 1500 euro voor muzikale paddenstoel uit de Efteling

26-11-2019, 14.56 uur

Op Marktplaats wordt een muzikale paddenstoel uit de Efteling aangeboden. Volgens de verkoper gaat het om een origineel exemplaar uit het attractiepark. Er wordt 1500 euro gevraagd voor de iconische vliegenzwam.

De hoed en de één meter lange steel zijn in "goede conditie", staat in de beschrijving van de advertentie. "Het muzieksysteem in de hoed is intact maar niet getest." Het is niet duidelijk hoe de verkoper aan het bijzondere decorstuk komt. Geïnteresseerden kunnen de paddenstoel komen ophalen in Roosendaal.

In het Sprookjesbos van de Efteling staan negentien verschillende muzikale paddenstoelen. Ze bestaan uit een witte pvc-buis met een polyester paddenstoelenhoed erop. Omdat de objecten uit een mal komen, is elke paddenstoel gelijk. 's Winters worden ze vervangen door besneeuwde exemplaren.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be