Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

It's a Small World in Disneyland Paris dit jaar niet in kerstsferen

18-11-2019, 22.00 uur

Disneyland Paris is deze winter afgestapt van een jarenlange traditie. Normaal gesproken wordt de wereldberoemde attractie It's a Small World in de kerstperiode omgebouwd tot It's a Small World Celebration. Tijdens een boottochtje zien bezoekers dan hoe er over de hele wereld kerst wordt gevierd.

Maar dit jaar ontbreekt de kerstversie van de vrolijke darkride. It's a Small World is de komende maanden gewoon operationeel zoals gewoonlijk, zonder kerstmuziek, aangepaste decors en bijbehorende kledij.

Een woordvoerder van Disneyland Paris bevestigt aan Looopings dat It's a Small World Celebration dit jaar niet op de planning staat. In een verklaring laat men weten dat de kostuumafdeling te druk bezig was met nieuwe outfits voor kerstshows en de kerstparade.

Vernieuwd
Die werkzaamheden namen zo veel tijd en energie in beslag dat besloten is om te focussen op het entertainment. De voorlichter benadrukt dat de kostuums voor It's a Small World Celebration niet zomaar op de plank klaarliggen: ze moeten elk jaar vernieuwd worden.

Het kerstseizoen van Disneyland Paris duurt nog tot en met zondag 5 januari 2020. Bezoekers kunnen kijken naar vijf verschillende kerstshows en een dagelijkse kerstparade. Mogelijk keert de kerstversie van It's a Small World volgend jaar weer terug.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be