Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen verkoopt vogelkaart nu ook als souvenir

18-11-2019, 19.07 uur | Reacties

Een bekend attribuut uit Wildlands Adventure Zoo Emmen wordt nu ook verkocht in de souvenirwinkels. In de tropische kas Rimbula vliegen tientallen kleurrijke vogels rond. Een speciale vogelkaart zorgt ervoor dat bezoekers alle vogelsoorten in de Birdy Bush kunnen herkennen. Die kaart kon eigenlijk niet mee naar huis genomen worden, maar daar is verandering in gekomen.

Tegenwoordig is de kaart 'Birds of Rimbula' op posterformaat verkrijgbaar als aandenken, bevestigt een woordvoerster van het Drentse dierenpark aan Looopings. "Op veler verzoek, want we merkten dat daar veel vraag naar was bij onze gasten."

Rimbula bevindt zich in themadeel Jungola. De kaart wordt op vier plekken in het junglegebied verkocht. Een losse kaart kost 2,50 euro. In combinatie met een verrekijker betalen bezoekers 6,50 euro. Voor 10 euro ontvangen ze daarnaast ook een pen, een magneet en een tas.

Exotisch
De vogels in de Birdy Bush dragen exotische namen als lori van de Blauwe Bergen, roelroel, Victoria kroonduif en rijstvogel.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be