Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen verkoopt vogelkaart nu ook als souvenir

18-11-2019, 19.07 uur | Reacties

Een bekend attribuut uit Wildlands Adventure Zoo Emmen wordt nu ook verkocht in de souvenirwinkels. In de tropische kas Rimbula vliegen tientallen kleurrijke vogels rond. Een speciale vogelkaart zorgt ervoor dat bezoekers alle vogelsoorten in de Birdy Bush kunnen herkennen. Die kaart kon eigenlijk niet mee naar huis genomen worden, maar daar is verandering in gekomen.

Tegenwoordig is de kaart 'Birds of Rimbula' op posterformaat verkrijgbaar als aandenken, bevestigt een woordvoerster van het Drentse dierenpark aan Looopings. "Op veler verzoek, want we merkten dat daar veel vraag naar was bij onze gasten."


ZIE OOK: Nieuwe parkplattegrond voor dierenpark Wildlands in Emmen

Rimbula bevindt zich in themadeel Jungola. De kaart wordt op vier plekken in het junglegebied verkocht. Een losse kaart kost 2,50 euro. In combinatie met een verrekijker betalen bezoekers 6,50 euro. Voor 10 euro ontvangen ze daarnaast ook een pen, een magneet en een tas.

Exotisch
De vogels in de Birdy Bush dragen exotische namen als lori van de Blauwe Bergen, roelroel, Victoria kroonduif en rijstvogel.

ZIE OOK: Wildlands Emmen plaatst bijzondere nieuwe informatieborden

Reacties