Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland geeft 26 emmers vol met snoep weg

19-11-2019, 15.34 uur | Reacties

Bobbejaanland steunt het goede doel op een bijzondere manier. Het Vlaamse pretpark heeft 26 emmers vol met snoep gedoneerd aan twee medewerkers. Zij gaan de lekkernijen de komende tijd verkopen. De opbrengst gaat naar de Rode Neuzen Dag, een nationale goededoelenactie van tv-zender VTM en radiostation Qmusic.

Bobbejaanland-medewerkers Evelien Janssens en Mathias T'syen hebben de actie samen op touw gezet. De twee leerden elkaar kennen op de werkvloer. Ze ontvingen ongeveer 115 kilo aan snoep. "Dit is echt een prachtig gebaar van het park", vertelt Janssens aan Looopings.

Naast de opbrengsten uit de snoepverkoop zijn er ook veel mensen die losse bedragen doneren. Voor elke 25 euro die wordt opgehaald, gaan de twee binnenkort één kilometer wandelen. "Voorlopig zitten we op 22,5 kilometer." Onder de donateurs worden vier tickets voor Bobbejaanland verloot. Ook die zijn beschikbaar gesteld door het park zelf.

Gesteund
"Wij kunnen dit initiatief enkel toejuichen", reageert een woordvoerster van het attractiepark in gesprek met Looopings. Janssens voelt zich enorm gesteund door haar werkgever. "Het toont aan dat de directie openstaat voor ideeën van het personeel", zegt ze.

Het seizoen van Bobbejaanland eindigde op zondag 10 november. Tijdens de Rode Neuzen Dag - op 29 november - wordt geld ingezameld voor het mentale welzijn van jongeren. In 2017 werd er ook snoep gedoneerd.Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be