Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park Resort

Drone zorgt voor unieke beelden van Engels pretpark

17-11-2019, 22.29 uur

Een indrukwekkend YouTube-filmpje laat zien hoe het is om over het Engelse pretpark Thorpe Park te vliegen. Onlangs kreeg een professionele dronevlieger de kans om het attractiepark op sensationele wijze in beeld te brengen. Met zijn drone vloog hij rakelings langs rollercoasters van tientallen meters hoog.

In de videocompilatie van ruim twee minuten komen de achtbanen Nemesis Inferno, Saw - The Ride, Stealth, Colossus en The Swarm voorbij. "Na maanden van voorbereiding en planning, vielen alle puzzelstukjes op hun plek", schrijft de maker. "We hebben het voor elkaar gekregen om met onze drone boven het beroemde Thorpe Park te vliegen."

Dat was "ongelijk complex en spannend", zegt hij. Het resultaat is te zien op het YouTube-kanaal Elevate Studio. De videomaker geeft het publiek nog wel een waarschuwing mee. "Doe dit alsjeblieft niet zonder toestemming van de locatie."

Alton Towers
Afgelopen zomer kwamen al vergelijkbare dronebeelden naar buiten van de achtbaan Nemesis in zusterpark Alton Towers, ook in Engeland.Meer Thorpe Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be