Thorpe Park Resort

Drone zorgt voor unieke beelden van Engels pretpark

17-11-2019, 22:29 uur | Reacties

Een indrukwekkend YouTube-filmpje laat zien hoe het is om over het Engelse pretpark Thorpe Park te vliegen. Onlangs kreeg een professionele dronevlieger de kans om het attractiepark op sensationele wijze in beeld te brengen. Met zijn drone vloog hij rakelings langs rollercoasters van tientallen meters hoog.

In de videocompilatie van ruim twee minuten komen de achtbanen Nemesis Inferno, Saw - The Ride, Stealth, Colossus en The Swarm voorbij. "Na maanden van voorbereiding en planning, vielen alle puzzelstukjes op hun plek", schrijft de maker. "We hebben het voor elkaar gekregen om met onze drone boven het beroemde Thorpe Park te vliegen."


ZIE OOK: Drone brengt achtbanen op spectaculaire wijze in beeld

Dat was "ongelijk complex en spannend", zegt hij. Het resultaat is te zien op het YouTube-kanaal Elevate Studio. De videomaker geeft het publiek nog wel een waarschuwing mee. "Doe dit alsjeblieft niet zonder toestemming van de locatie."

Alton Towers
Afgelopen zomer kwamen al vergelijkbare dronebeelden naar buiten van de achtbaan Nemesis in zusterpark Alton Towers, ook in Engeland.ZIE OOK: Video: achtbaantrein botst op gecrashte drone

Reacties