Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Voor de tweede keer in het jaar groot onderhoud bij waterbaan Toverland

19-11-2019, 20.22 uur | ReactiesFoto's: @SimonTAdventure

Waterattractie Expedition Zork in Toverland is voor de tweede keer dit jaar voor langere tijd gesloten. Afgelopen voorjaar was de boomstambaan al een maand dicht in verband met werkzaamheden. Op dit moment ondergaat de attractie opnieuw een opknapbeurt. Die duurt wederom bijna vier weken.

In de wintermaanden zijn alleen de twee overdekte gedeeltes van Toverland geopend: Land van Toos en Wunderwald. Hoewel Expedition Zork bij Wunderwald hoort, is de waterbaan op dit moment dus niet toegankelijk. Bezoekers kunnen sinds maandag 11 november geen vaartocht maken.

Naar verwachting blijft de attractie nog tot en met woensdag 4 december buiten gebruik. Het water is uit de baan gepompt. Buiten vinden onderhoudswerkzaamheden plaats. Een deel van de vaargeul is afgeschermd met witte zeilen.

Achteruit
Expedition Zork, gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides, opende bijna zestien jaar geleden. In het verleden heette de waterattractie Backstroke. Dankzij enkele draaischijven gaan passagiers tijdens een ritje zowel voor- als achteruit.

Reacties