Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park toont decors uit Piraten in Batavia gemaakt van ijs

24-11-2019, 12.26 uur

Wie deze winter een bezoek brengt aan Europa-Park, krijgt alvast een voorproefje op de nieuwe versie van Piraten in Batavia. De iconische bootjesdarkride is in 2018 verwoest door een brand. Op dit moment wordt de attractie opnieuw opgebouwd, met nieuwe decors. Tijdens de wintermaanden staat een tentoonstelling met tientallen ijssculpturen helemaal in het teken van de piraten.

De tijdelijke winterattractie Batavia aus Eis is te vinden in een hal midden in de grote arena in het Spaanse themagebied. Daar is het permanent -8 graden. Voor de dertig kleurrijke sculpturen, verspreid over acht verschillende scènes, is honderd ton sneeuw en honderd ton ijs gebruikt. Sommige ijsbeelden zijn vijf meter hoog.

Verder bestaat het winterse attractieaanbod uit onder andere een kerstmarkt, een ijsbaan, een skischool, een Chinees lichtfestival en een groot reuzenrad. Bovendien zijn de reguliere attracties bijna allemaal operationeel. Het winterseizoen van Europa-Park duurt van 23 november tot en met 6 januari, plus 11 en 12 januari.

Animatronic
De openingsdatum van Piraten in Batavia is nog niet bekendgemaakt. Elders in het park wordt ook al een nieuwe animatronic tentoongesteld.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be