Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The Horror Zone

Heimwee naar Halloween? Horror-evenement met drie spookhuizen in november

10-11-2019, 13.25 uur

Het halloweenseizoen in de pretparken ligt achter ons, maar ook deze maand kan er nog gegriezeld worden. In de Brabantse plaats Best vindt de komende weken het horror-evenement The Horror Zone plaats, met drie spookhuizen en een illusieshow. Dit weekend werden de eerste bezoekers verwelkomd.

Het thema is de apocalyps in het jaar 2073. Waaghalzen betreden een wereld zonder elektriciteit, wetten of overheid. De drie spookhuizen heten Shadow Seekers, The Ravens' Nest en Power Plant. Het evenement wordt gehouden op het terrein van een oud oorlogsmuseum in de bossen van Best.

De wandelroute van Shadow Seekers loopt grotendeels door de openlucht. "We wilden dit jaar ook een interactieve beleving waarbij de gasten niet passief toekijken, maar onderdeel worden van de scènes", vertelt initiatiefnemer Tim Beeren. Dat is Power Plant geworden, waar bezoekers de opdracht krijgen om stroom te verzamelen.

Vrijwilligers
The Horror Zone wordt gerund door 130 vrijwilligers. De organisatie heeft geen winstoogmerk. Er zijn nog horroravonden op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 november, van 19.00 tot 23.00 uur. Tickets kosten 19,50 euro op internet en 22 euro aan de kassa.

Meer The Horror Zone
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be