The Horror Zone

Heimwee naar Halloween? Horrorevenement met drie spookhuizen in november

10-11-2019, 13:25 uur | Reacties

Het halloweenseizoen in de pretparken ligt achter ons, maar ook deze maand kan er nog gegriezeld worden. In de Brabantse plaats Best vindt de komende weken het horrorevenement The Horror Zone plaats, met drie spookhuizen en een illusieshow. Dit weekend werden de eerste bezoekers verwelkomd.

Het thema is de apocalyps in het jaar 2073. Waaghalzen betreden een wereld zonder elektriciteit, wetten of overheid. De drie spookhuizen heten Shadow Seekers, The Ravens' Nest en Power Plant. Het evenement wordt gehouden op het terrein van een oud oorlogsmuseum in de bossen van Best.


ZIE OOK: Halloween begint vroeg: eerste spookhuizen zijn al geopend

De wandelroute van Shadow Seekers loopt grotendeels door de openlucht. "We wilden dit jaar ook een interactieve beleving waarbij de gasten niet passief toekijken, maar onderdeel worden van de scènes", vertelt initiatiefnemer Tim Beeren. Dat is Power Plant geworden, waar bezoekers de opdracht krijgen om stroom te verzamelen.

Vrijwilligers
The Horror Zone wordt gerund door 130 vrijwilligers. De organisatie heeft geen winstoogmerk. Er zijn nog horroravonden op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 november, van 19.00 tot 23.00 uur. Tickets kosten 19,50 euro op internet en 22 euro aan de kassa.

ZIE OOK: 130 vrijwilligers runnen groot halloweenevenement in Brabant

Reacties