Disneyland Paris

Disneyland Paris viert Kerstmis met de Disney-prinsessen

17-11-2019, 11:37 uur | ReactiesFoto: @DLPReport, @DisneyCav0f

In Disneyland Paris komt het kerstseizoen op stoom. De kerstperiode werd vorige week officieel afgetrapt, maar veel shows waren toen nog niet te zien. Vanaf dit weekend zijn er drie extra voorstellingen: The Royal Sparkling Winter Waltz, Mickey's Magical Christmas Lights en #SurpriseMickey. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de Disney-prinsessen.

The Royal Sparkling Winter Waltz is de winterversie van de prinsessenshow The Starlit Princess Waltz, die wordt opgevoerd op Royal Castle Stage naast het kasteel van Doornroosje. Mickey's Magical Christmas Lights draait om het aansteken van de lampjes in de reusachtige kerstboom op Town Square. Mickey, Minnie en de Kerstman krijgen dit jaar gezelschap van veel Disney-prinsen en -prinsessen.


ZIE OOK: Kerstseizoen Disneyland Paris begonnen: twee shows en een parade

#SurpriseMickey in het Walt Disney Studios Park stond vorig jaar nog in het teken van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Wegens succes keerde de show dit jaar terug, met enkele kleine aanpassingen en een nieuw decor. 's Avonds krijgt de voorstelling een extra dimensie, met videoprojecties op de gevel van The Twilight Zone Tower of Terror.

Parade
De twee andere kerstshows zijn Mickey's Christmas Big Band en Let's Sing Christmas. Verder komt Disney's Christmas Parade twee keer per dag voorbij. De reguliere parade Disney Stars on Parade en avondspektakel Disney Illuminations blijven in de wintermaanden gewoon te zien.

ZIE OOK: Video: Disney-prinses blijft lachen als kind over haar heen spuugt

Reacties