Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris viert Kerstmis met de Disney-prinsessen

17-11-2019, 11.37 uur | ReactiesBeeld: @DLPReport, @DisneyCav0f

In Disneyland Paris komt het kerstseizoen op stoom. De kerstperiode werd vorige week officieel afgetrapt, maar veel shows waren toen nog niet te zien. Vanaf dit weekend zijn er drie extra voorstellingen: The Royal Sparkling Winter Waltz, Mickey's Magical Christmas Lights en #SurpriseMickey. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de Disney-prinsessen.

The Royal Sparkling Winter Waltz is de winterversie van de prinsessenshow The Starlit Princess Waltz, die wordt opgevoerd op Royal Castle Stage naast het kasteel van Doornroosje. Mickey's Magical Christmas Lights draait om het aansteken van de lampjes in de reusachtige kerstboom op Town Square. Mickey, Minnie en de Kerstman krijgen dit jaar gezelschap van veel Disney-prinsen en -prinsessen.

#SurpriseMickey in het Walt Disney Studios Park stond vorig jaar nog in het teken van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Wegens succes keerde de show dit jaar terug, met enkele kleine aanpassingen en een nieuw decor. 's Avonds krijgt de voorstelling een extra dimensie, met videoprojecties op de gevel van The Twilight Zone Tower of Terror.

Parade
De twee andere kerstshows zijn Mickey's Christmas Big Band en Let's Sing Christmas. Verder komt Disney's Christmas Parade twee keer per dag voorbij. De reguliere parade Disney Stars on Parade en avondspektakel Disney Illuminations blijven in de wintermaanden gewoon te zien.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be