Legoland Discovery Centre Scheveningen

Droombaan bij nieuw pretpark Legoland Scheveningen: betaald met Lego spelen

08-11-2019, 21.26 uur | Reacties

Het nieuwe pretpark Legoland Discovery Centre Scheveningen, dat volgend jaar opengaat, heeft een bijzondere vacature. Het overdekte attractiepark is op zoek naar iemand die het leuk vindt om tegen betaling met Lego te spelen. Een 'meester modelbouwer' moet Lego-bouwwerken in elkaar zetten en workshops geven aan bezoekers.

De vacature wordt omschreven als een "droombaan voor creatieve bouwers met een passie voor Lego". Men zoekt personen die ervaring hebben met modelbouw. "Je kunt tekeningen lezen die betrekking hebben op de productie van modellen", staat in de lijst met eisen.


ZIE OOK: Directeur Legoland Scheveningen baalt van naam: 'Onze eigen fout'

In het Legoland Discovery Centre komen verschillende gedetailleerde miniaturen van bekende Haagse gebouwen te staan. Die worden op dit moment in elkaar gezet door een internationaal team. De nieuwe modelbouwer houdt zich straks bezig met het inspecteren en onderhouden van bestaande modellen en het bouwen van nieuwe modellen.

Engels
Bovendien moet hij of zij Lego-workshops geven aan bezoekers en het park kunnen vertegenwoordigen in de media. Solliciteren kan tot maandag 18 november. Dat moet verplicht in het Engels.

De vacature dient ook als een promotiestunt voor de nieuwe toeristische attractie. Tijdens een selectiedag op woensdag 11 december worden opnames gemaakt voor radio, tv en internet.

ZIE OOK: 30.000 Lego-steentjes gearriveerd voor Legoland Scheveningen

Reacties