Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe kersttrui Efteling in het teken van Langnek

05-11-2019, 13.57 uur

Een nieuwe kersttrui van de Efteling laat iedereen in de huid van Langnek kruipen. Op de vrolijke rood-groene trui prijkt het lijf van het beroemde sprookjesfiguur, zonder zijn hoofd. Wie het winterse kledingstuk draagt, kan daardoor zelf voor Langnek spelen.

"Hiermee blijf je deze winter stijlvol warm", zegt een woordvoerder. De Langnek-trui is in de maten S tot en met XXL verkrijgbaar bij de souvenirwinkels Efteldingen, In den Ouden Marskramer en Jokies Wereld, zolang de voorraad strekt. Eén trui kost 30 euro.

Langnek is één van de personages uit het sprookje van De Zes Dienaren. Hij is al sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 aanwezig in de Efteling.

Subtiel
Vorig jaar bracht de Efteling voor het eerst een foute kersttrui uit, ook voor 30 euro. Daarop stonden sneeuwvlokjes, sterretjes, schaatsende sprookjesfiguren en subtiele Efteling-emblemen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be