Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Voor het eerst alle waterattracties Plopsaland open in de winter

07-11-2019, 17.54 uurBeeld: Plopsa Fans

Niet bang om nat te worden? In Plopsaland De Panne zijn voor het eerst alle waterattracties 's winters geopend. Bezoekers van het Vlaamse attractiepark konden in de wintermaanden al een ritje maken in waterachtbaan SuperSplash, botenmolen Mega Mindy Jetski en splash battle Wickie The Battle. Daar komt nu boomstambaan DinoSplash bij.

Tot nu toe ging de boomstambaan in de winterperiode dicht. "DinoSplash zal geopend zijn bij een temperatuur boven 5 graden, net als de andere waterbanen", laat Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings weten. Plopsaland is tot en met 5 januari 2020 geopend tijdens alle weekenden en in de kerstvakantie.

DinoSplash is de nieuwe naam van De Boomstammetjes. De attractie onderging eerder dit jaar een verbouwing van maar liefst 5 miljoen euro. Hoewel de waterbaan al een paar maanden operationeel is, vindt de officiële opening pas komend voorjaar plaats. Tot die tijd zet Plopsaland nog de puntjes op de i.

Eerder kozen de Efteling en Europa-Park er al voor om meer waterattracties open te stellen in het winterseizoen.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be