Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Lerarenstaking? Slagharen gooit zwembad en schaatsbaan open

31-10-2019, 10.35 uur

Scholieren hoeven zich niet te vervelen tijdens de landelijke lerarenstaking op woensdag 6 november. Eerder werd al bekend dat Julianatoren, Wildlands en Toverland op de stakingsdag met speciale activiteiten en kortingsacties komen. Ook Attractiepark Slagharen zit niet stil.

Eigenlijk zou het Overijsselse pretpark op 6 november gesloten zijn. Vanwege de staking worden het waterpark Aqua Mexicana en de overdekte ijsbaan Winter Western Village opengegooid. "In Slagharen maken we van de nood een deugd", laat een woordvoerster weten.

Bezoekers kunnen voor 10 euro komen zwemmen en schaatsen. Kaartjes zijn inclusief parkeren en schaatshuur, zolang de voorraad strekt. Het is ook toegestaan om eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee te nemen. De rest van het attractiepark is woensdag wel dicht.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be