Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Veel restaurants Disneyland Paris gesloten in november

29-10-2019, 18:26 uur | Reacties

Wie binnenkort naar Disneyland Paris gaat, moet er rekening mee houden dat veel restaurants gesloten blijven. In november zijn meer dan tien etablissementen elke dag of het grootste gedeelte van de maand dicht. Dat blijkt uit een lijst met openingstijden die Disney vandaag verspreid heeft.

Zo kan er de hele maand niet gegeten en gedronken worden bij Walt's - An American Restaurant, Colonel Hathi's Pizza Outpost, Toad Hall Restaurant, Last Chance Café, The Coffee Grinder, The Ice Cream Company en Fantasia Gelati.


ZIE OOK: Uitleg van Disneyland Paris werkt op de lachspieren: 'Ik ga dit inlijsten'

Verder zijn vanaf maandag 4 november Silver Spur Steakhouse, Fuente del Oro Restaurante, Cowboy Cookout Barbecue, Victoria's Home Style Restaurant en The Gibson Girl Ice Cream Parlour gesloten. Vanwege bouwwerkzaamheden in het Walt Disney Studios Park kunnen bezoekers ook niet eten bij Disney Blockbuster Café en Café des Cascadeurs.

Kerstseizoen
De grote hoeveelheid sluitingen in november is opvallend. Op 9 november begint het drukbezochte kerstseizoen van Disneyland Paris. Door veel restaurants te sluiten, worden de rijen bij de overgebleven eetgelegenheden langer.

Het horecabeleid van de Disney-parken ligt al langer onder vuur. Directrice Natacha Rafalski is op de hoogte van de problemen met sluitingen en lange wachttijden, vertelde ze eerder deze maand tijdens een bijeenkomst met fans. "We voeren wekelijks verbeteringen door op het gebied van capaciteit", beloofde ze. Daar is in de praktijk tot nu toe nog niet veel van te merken.

ZIE OOK: Oeps: Disneyland Paris introduceert nieuw ijsje bij gesloten restaurant

Reacties