Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verlengt zomerseizoen vanwege lerarenstaking

29-10-2019, 16.37 uur

Toverland plakt onverwachts nog één dag vast aan het zomerseizoen. Eigenlijk zou het attractiepark in Sevenum na zondag 3 november grotendeels gesloten zijn. In de wintermaanden gaan alleen twee overdekte gebieden open. Vanwege een landelijke lerarenstaking is besloten om op woensdag 6 november nog één keer het volledige park open te stellen.

Dan zijn naast de overdekte themadelen Land van Toos en Wunderwald ook het entreegebied Port Laguna en de themagebieden Ithaka, Magische Vallei en Avalon toegankelijk. In Avalon liggen de vorig jaar geopende wing coaster Fenix en de boottocht Merlin's Quest.

Toverland is op 6 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In verband met de extra geopende attracties worden de oude zomertarieven gehanteerd. Kaartjes kosten dan 33 euro aan de kassa en 31 euro op internet. Kinderen kunnen voor de gelegenheid speciale lessen volgen bij een heuse 'Toverschool', net als bij de lerarenstaking van afgelopen voorjaar.

Zomer 2020
Normaal gesproken vraagt Toverland 's winters 18,50 euro aan de kassa en 15 euro op internet. Het zomerseizoen van 2020 start op zaterdag 28 maart 2020.

Naast Toverland gooit ook het Apeldoornse pretpark Julianatoren de poorten open op 6 november.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be