Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zoon Gert Verhulst liep jeugdtrauma op in de Efteling: 'Ik kakte in mijn broek'

27-10-2019, 09.11 uur | Reacties

De zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst bewaart geen goede herinneringen aan de Efteling. Viktor Verhulst, tegenwoordig zelf presentator, liep ooit een jeugdtrauma op in het Kaatsheuvelse sprookjespark. De boosdoener: de grote aap in de familieattractie Carnaval Festival.

Dat vertelde Verhulst (25) zaterdagavond in de Vlaamse versie van Dancing with the Stars. "Ik noemde hem de stoute aap. Ik heb over die aap twee, drie jaar aan een stuk elke nacht een nachtmerrie gehad. Elke nacht hetzelfde. Dat moment, ik vergeet dat nooit. Ik kakte in mijn broek. Dat was gewoon verschrikkelijk."

Speciaal voor het tv-programma besloot Verhulst zijn grootste angst onder ogen te komen door nog eens een ritje in de attractie te maken. "De sfeer gaat dadelijk helemaal omslaan", verzuchtte hij bij de eerste vrolijke scène. "Het komt allemaal terug."

Saw
Toen hij oog in oog stond met zijn aartsvijand, begreep hij meteen waar hij al die jaren bang voor is geweest. "Da's toch om kinderen schrik aan te jagen. Die is doodeng toch, voor een kind. Da's doodeng. Het is enger dan Saw."

Gert Verhulst was in de jaren negentig een graag geziene gast in de Efteling. Hij verzorgde tussen 1994 en 1997 de zomershows in het attractiepark, met de pratende hond Samson. Afgelopen voorjaar kondigde hij aan definitief met de act te willen stoppen. Samson krijgt volgend jaar een nieuw baasje.Reacties