Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Attractie Toverland na ruim drie maanden gerepareerd

26-10-2019, 13.16 uur

Een attractie in Toverland is na meer dan drie maanden weer operationeel. De Wirbelbaum, een tollend reuzenrad met draaiende gondels, stond sinds halverwege juli stil vanwege een hardnekkig technisch probleem. Vrijdagmiddag is de familieattractie weer in gebruik genomen, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"We hebben diverse onderdelen van de Wirbelbaum vervangen, waaronder één van de zes armen", legt de voorlichtster uit. De onderdelen moesten speciaal voor Toverland op maat gemaakt worden bij de Duitse fabrikant Metallbau Emmeln. "Dat bracht een langere levertijd met zich mee."

Het rad is net op tijd gerepareerd voor het laatste halloweenweekend van 2019. "Daar zijn we erg blij mee." Het zomerseizoen van Toverland duurt tot en met zondag 3 november. Daarna gaan de buitengebieden dicht. De Wirbelbaum, die in het overdekte themadeel Wunderwald staat, is ook in de wintermaanden operationeel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be