Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Pretpark Julianatoren extra dag open vanwege lerarenstaking

21-10-2019, 17.54 uur

Vanwege een landelijke lerarenstaking is pretpark Julianatoren binnenkort een extra dag geopend. Eigenlijk zou het attractiepark op woensdag 6 november dicht zijn. Maar omdat er op die dag gestaakt wordt door leraren in het basis- en voortgezet onderwijs, heeft de directie besloten toch open te gaan.

Vakbonden willen "een fatsoenlijk salaris, minder werkdruk en genoeg collega's" op basisscholen en middelbare scholen. Om die eisen kracht bij te zetten, leggen leerkrachten het werk 6 november neer. Kinderen en ouders zijn dan vanaf 10.00 uur welkom bij Julianatoren.

"Extra leuk is dat je op de dag van de staking het pretpark kunt bezoeken met een flinke stakingskorting", staat in een persbericht. Online tickets worden verkocht met een korting van 7,50 euro. Parkeren is gratis.

Weekenden
Het seizoen van Julianatoren loopt officieel tot en met zondag 27 oktober. In de weekenden van 2 en 9 november zijn er nog speciale openingsdagen van klanten van de websites VakantieVeilingen en ActievandeDag.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be