Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bijzondere luchtfoto's van bouwplaats nieuwe Efteling-achtbaan

19-10-2019, 17.08 uur | ReactiesBeeld: Airpro Waalwijk

De bouwplaats van de nieuwe Efteling-achtbaan Max & Moritz is op een bijzondere manier in beeld gebracht. In het attractiepark wordt momenteel gebouwd aan een dubbele powered coaster van de Duitse fabrikant Mack Rides. Op de Facebook-pagina van Airpro Waalwijk zijn exclusieve luchtfoto's verschenen van het bouwterrein.

Midden in het bos, tussen het Spookslot en PandaDroom, is een grote kale plek ontstaan. Daar wordt steeds meer zichtbaar van de fundering van de familieattractie. Verder is het oude stationsgebouw van de Bob flink uitgebouwd. Naast het gebouw van PandaDroom wordt een aardewal aangelegd.

Max & Moritz - de vervanger van de Bob - gaat in het voorjaar 2020 open. De Efteling heeft het ritverloop van de achtbaan nog niet bekendgemaakt, maar dankzij stiekeme foto's van bouwtekeningen weten we al wel hoe de banen eruit komen te zien.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be