Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkers mogen kortingsbonnen uitdelen aan vrienden

18-10-2019, 17.28 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

Alle medewerkers van de Efteling krijgen de kans om kortingsbonnen uit te delen aan hun vrienden en familie. De duizenden personeelsleden van het attractiepark hebben allemaal tien vouchers gekregen, goed voor 30 procent korting voor maximaal vijf personen.

"Je kunt dus vijftig kortingskaartjes weggeven en jouw omgeving blij maken", schrijft Efteling-directeur Fons Jurgens in een begeleidende brief aan zijn werknemers.

Het project is bedoeld om "de trots van de medewerkers over te brengen aan hun omgeving", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Zij hebben een hele zomer hard gewerkt. Wij zien dit als een leuk extraatje."

Extra
Daarbij is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat het attractiepark wat extra entreekaarten kan verkopen om het bezoekersaantal van 2019 op te krikken. Vorig jaar verwelkomde de Efteling ruim 5,3 miljoen bezoekers. Over dit jaar is nog niets bekendgemaakt.

De korting geldt voor de reguliere kassaprijs van 42 euro. Een ticket kost dan nog 29,40 euro. De entreebewijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019, met uitzondering van het oud-en-nieuwfeest. "De actiecodes zijn persoonsgebonden en niet bestemd voor doorverkoop", waarschuwt Jurgens.

Meer Efteling