Walibi Holland

Walibi-mascotte Eddie de Clown lanceert eigen YouTube-kanaal

20-10-2019, 10.52 uur | Reacties

Eddie de Clown, de mascotte van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland, is nu ook actief op YouTube. De bekende horrorclown had al zijn eigen Instagram-pagina. Afgelopen week lanceerde hij het YouTube-kanaal 'Eddie de Clown Official', vol met archiefmateriaal.

Op het kanaal staan nu enkele tientallen oude video's uit de dertien jaar dat Eddie fungeert als het gezicht van het halloweenfeest. Daarbij horen klassiekers als Zo Leer Je Engels - een grove parodie op de liedjes van Bassie & Adriaan - en de melige persiflage Lange Hete Zomer. Ook de twaalf minuten durende Eddie The Movie uit 2008 is volledig online te bekijken.


ZIE OOK: Video: Walibi-mascotte Eddie de Clown roast Ali B

Op YouTube bestaan al jaren meerdere accounts die zich uitgeven als Eddie de Clown. Om te bewijzen dat het nieuwe kanaal écht van Eddie is, heeft de clown dit weekend een promotiefilmpje opgenomen. Nieuwe video's zullen in de toekomst als eerste op het officiële kanaal verschijnen.ZIE OOK: Video: Walibi Holland presenteert nieuwe scare zones van Halloween Fright Nights 2019

Reacties