Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Gratis parkeren bij Attractiepark Slagharen? Gebruik een abonnement van de concurrent

24-11-2019, 13.38 uur

Het is voor pretparkfans een fluitje van een cent om gratis te parkeren bij Attractiepark Slagharen. Wie bij de slagboom op het parkeerterrein een abonnement van een ander attractiepark scant, mag in veel gevallen gewoon doorrijden. Dat ontdekten enkele fans na afloop van een bezoek aan het Overijsselse pretpark.

Zo ging de slagboom moeiteloos open na het scannen van een Toverland-jaarkaart, zo is te zien op videobeelden. Ook een Efteling-abonnement, dat nota bene verlopen was, bleek voldoende om door te kunnen rijden. Verder werd duidelijk dat een abonnement op Phantasialand hetzelfde effect heeft.

Normaal gesproken kost een plek op de centrale parkeerplaats van Attractiepark Slagharen 7,50 euro per dag. Of het trucje nog lang blijft werken, is de vraag. In een reactie laat een woordvoerster van Slagharen weten dat men snel maatregelen wil nemen. "Er wordt naar gekeken, met hoogste prioriteit", vertelt ze aan Looopings.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be