Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland opent nieuw spookhuis met bloeddorstige zombies

18-10-2019, 13.28 uur | Reacties

Een nieuw halloweenspookhuis in Bobbejaanland speelt zich af in Oost-Europa. Wie het haunted house Yummy binnenstapt, komt terecht in een duistere kliniek waar een experimentele behandeling van een plastisch chirurg gruwelijk is afgelopen. Bezoekers worden geconfronteerd met talloze bloeddorstige zombies.

Donderdagavond werd het spookhuis officieel geopend. Het verhaal achter Yummy is gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse horrorfilm die op 18 december uitkomt. Voor het spookhuis werkte Bobbejaanland samen met de gerenommeerde Leisure Expert Group, bekend van horrorevenement Traumatica in het Duitse Europa-Park.

"Yummy zorgt voor een totaalervaring", vertelt een woordvoerster. "De hel barst los, met walgelijk bloederige ziekenhuisscènes, passages langs vuilnisbelten en ontsnappingspogingen door riolen om de zombie-invasie te overleven."

Wachtrijen
Het halloweenseizoen van Bobbejaanland duurt nog tot en met 10 november. Een kaartje voor Yummy kost 5 euro. Abonnementhouders betalen 3 euro. Voor een combiticket - geldig voor de spookhuizen Yummy en Welp - vraagt men 7 euro. De spookhuizen Bazaar Bizarre en Sonar zijn vrij toegankelijk. Helemaal nieuw dit jaar is een voorrangspas voor 23 euro, om de wachtrijen bij vier spookhuizen en drie populaire attracties over te slaan.Meer Bobbejaanland
Reacties