Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen bouwt nieuw verblijf voor stinkdieren en wasberen

18-10-2019, 08.29 uurBeeld: Peter Mulder Special Paint

Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen begint binnenkort met de bouw van nieuwe dierenverblijven. In themagebied Nortica komt een onderkomen voor onder andere stinkdieren en wasberen. Het nieuwe gedeelte wordt gedecoreerd als een houtzagerij.

Op die locatie waren eerder pinguïns te vinden. Toen zij verhuisden naar een deel van het ijsberenverblijf, werden er tijdelijk zeehonden gehuisvest. Nu presenteert Wildlands een permanente oplossing. Aan de ene kant van de houtzagerij realiseert men een verblijf voor wasberen en stinkdieren, terwijl aan de andere kant een volière ontstaat voor ongeveer twintig soorten watervogels.

"Verbouwen geeft overlast, gelukkig is het tijdelijk", staat op borden in het park. De werkzaamheden, die in november van start gaan, moeten in de loop van de winter zijn afgerond.

Bezoekersaantallen
Wildlands is al geruime tijd bezig met kleine verbeteringen en het toevoegen van diersoorten. Dat moet het dierenpark interessanter maken voor het publiek, zodat de bezoekersaantallen toenemen en er winst gedraaid kan worden.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be