Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Attractiepark Rotterdam plaatst opvallende entreepoort

18-10-2019, 13.56 uur

Attractiepark Rotterdam begint al iets meer op een echt pretpark te lijken. Deze week werd een opvallende entreepoort geplaatst. Het nieuwe pretpark van ondernemer Hennie van der Most is al jaren in aanbouw. Tot nu toe is er één attractie af: restauranttoren UfO.

Op de nieuwe poort prijkt het logo van het park, met silhouetten van zeven springende poppetjes in verschillende kleuren. Het beeldmerk werd in 2017 gepresenteerd, toen nog met de toevoeging van een reuzenrad en een looping. Dat de attracties nu ontbreken, is niet gek: vorig jaar werd duidelijk dat twee aangekondigde rides, waaronder een loopingachtbaan, geannuleerd zijn.

Het is de bedoeling om binnenkort te beginnen met de bouw van een reuzenrad. Eigenaar Van der Most heeft het oude rad uit Walibi Belgium overgenomen, dat daar begin 2017 werd afgebroken. Het plateau waar de 45 meter hoge attractie op komt te staan, wordt momenteel gebouwd.

Uitgesteld
Van der Most is al sinds 2012 bezig met de ontwikkeling van Attractiepark Rotterdam, op de plek van een oude afvalcentrale. De opening is al meerdere malen uitgesteld. Nu gokt de initiatiefnemer op eind 2020. "De attracties liggen al klaar", zegt hij.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be