Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Deze scare actors jagen Toverland-bezoekers dit jaar de stuipen op het lijf

17-10-2019, 14.40 uurBeeld: DeLaVrie Media

Bezoekers van de Halloween Nights in Toverland krijgen dit jaar een recordaantal scare actors achter zich aan. Het attractiepark in Sevenum zet in 2019 ruim honderd verschillende acteurs in om het publiek de stuipen op het lijf te jagen: een stijging van 25 procent ten opzichte van vorig jaar. Looopings brengt de opvallendste karakters in beeld.

De acteurs presenteren zichzelf 's avonds tijdens een nieuwe openingsshow en een parade, waarna ze zich verspreiden over vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en een walkthrough in de openlucht. "Zestien grimeurs zorgen er avond aan avond voor dat alle scare actors er zo angstaanjagend uitzien", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Om het park in halloweensferen te krijgen, zorgde Toverland voor enkele honderden extra led-lampen, tientallen zoeklichten, zestien vlammenwerpers en 120 extra speakers. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van meer dan vijftig rookmachines. Het opbouwen van alle decors nam vijf nachten in beslag. Er waren 25 personen voor nodig. Zes personen hebben zich twee nachten beziggehouden met het programmeren van alle geluiden, lichten en schrikeffecten.

In totaal zijn er dit jaar acht Halloween Nights, twee meer dan in 2018. Het evenement is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

















































































Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be