Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verkoopt bijzondere horrordrankjes inclusief glas

16-10-2019, 14.48 uur

In Toverland is tijdens de halloweenperiode een exclusief drankje verkrijgbaar. Voor 5,95 euro kunnen bezoekers een Bloody Freakshake of een Spooky Freakshake bestellen, met aardbeien- of chocoladesmaak. Bijzonder is dat het glas - in de vorm van een doodshoofd - mee naar huis genomen mag worden.

De horrordrankjes worden geserveerd bij Smouldering Roast, het uitgiftepunt naast bedieningsrestaurant The Flaming Feather in themagebied Avalon. Het gaat om handgemaakte milkshakes waar snoepgoed aan is toegevoegd, in de vorm van een oogbal, een spinnenweb of een slang.

"Ik heb ze zelf geproefd en ze zijn gruwelijk lekker", vertelt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Het Limburgse attractiepark viert nog Halloween tot en met zondag 27 oktober. Op sommige dagen zijn er Halloween Nights tot 23.00 uur, met extra entertainment.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be