Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris zeven maanden dicht

12-10-2019, 18.14 uur

Eén van de populairste attracties in Disneyland Paris is volgend jaar maar liefst zeven maanden lang gesloten. Dat staat op de officiële website van het Disney-resort. Buzz Lightyear Laser Blast zou van 7 januari tot en met 31 juli 2020 buiten gebruik zijn voor een renovatie.

Hoewel de informatie al online staat, wil een woordvoerder de sluiting nog niet officieel bevestigen. "We geven op dit moment geen commentaar, omdat we uit ervaring weten dat data altijd nog kunnen veranderen", laat hij desgevraagd aan Looopings weten.

Buzz Lightyear Laser Blast is één van de weinige grote attracties in Disneyland Paris die nog geen grote verbouwing heeft ondergaan. De afgelopen jaren kwamen onder meer Big Thunder Mountain, Hyperspace Mountain, Pirates of the Caribbean en Phantom Manor aan de beurt. Op dit moment zijn Autopia en Disneyland Railroad nog gesloten voor onderhoud.

Toy Story 2
Wat er tijdens de renovatie gaat gebeuren, is nog niet bekend. Buzz Lightyear Laser Blast is een interactieve darkride gebaseerd op de animatiefilm Toy Story 2. Bezoekers kunnen punten verdienen door op doelen te schieten. De attractie opende in 2006, als vervanger van de 360 graden-film Le Visionarium.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be