Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Wie durft? Plopsaland verkoopt ijsjes met meelworm tijdens Halloween

12-10-2019, 14.25 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Plopsaland introduceert een toepasselijk hapje voor Halloween. Dit najaar kunnen bezoekers van het attractiepark in De Panne een softijsje met meelwormen uitproberen. "Ze smaken naar nootjes, heel knapperig", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Waaghalzen hoeven niet bang te zijn dat de insecten zullen krioelen in hun mond: het gaat om dode meelwormen. De bijzondere ijsjes zijn verkrijgbaar bij verschillende kraampjes op het Kermisplein van Samson & Gert en in de Kasteelzone. Een klein exemplaar kost 3,49 euro, voor een groot ijsje vraagt men 3,99 euro.

De insectenijsjes zijn alleen verkrijgbaar tijdens de halloweenperiode, tot en met zondag 3 november. Op vier zaterdagen in oktober en november staan de Halloween Scare Nights op het programma, met twee spookhuizen, twee scare zones en optredens voor 14-plussers.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be