Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Wie durft? Plopsaland verkoopt ijsjes met meelworm tijdens Halloween

12-10-2019, 14.25 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Plopsaland introduceert een toepasselijk hapje voor Halloween. Dit najaar kunnen bezoekers van het attractiepark in De Panne een softijsje met meelwormen uitproberen. "Ze smaken naar nootjes, heel knapperig", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Waaghalzen hoeven niet bang te zijn dat de insecten zullen krioelen in hun mond: het gaat om dode meelwormen. De bijzondere ijsjes zijn verkrijgbaar bij verschillende kraampjes op het Kermisplein van Samson & Gert en in de Kasteelzone. Een klein exemplaar kost 3,49 euro, voor een groot ijsje vraagt men 3,99 euro.

De insectenijsjes zijn alleen verkrijgbaar tijdens de halloweenperiode, tot en met zondag 3 november. Op vier zaterdagen in oktober en november staan de Halloween Scare Nights op het programma, met twee spookhuizen, twee scare zones en optredens voor 14-plussers.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be