Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kerstseizoen Disneyland Paris begonnen: twee shows en een parade

09-11-2019, 16.00 uurBeeld: @DisneyGoofballs

Het kerstseizoen van Disneyland Paris is vandaag officieel van start gegaan, maar de Disney-parken zijn nog niet volledig in de kerststemming. Op dit moment kunnen bezoekers kijken naar twee kerstshows, plus de gebruikelijke kerstparade. Drie andere voorstellingen starten pas halverwege deze maand.

Alleen Mickey's Christmas Big Band in het Walt Disney Studios Park en Let's Sing Christmas in het Disneyland Park worden nu al vertoond. Vorig jaar bood Disneyland bij aanvang van de kerstperiode vijf verschillende kerstshows aan. Uiteindelijk werden dat er zeven, plus de parade.

Dit jaar moeten bezoekers genoegen nemen met in totaal vijf stuks. Naast de eerder genoemde producties zijn dat #SurpriseMickey in het Walt Disney Studios Park en Mickey’s Magical Christmas Lights en The Royal Sparkling Winter Waltz in het Disneyland Park.

Geschrapt
Avondspektakel Goofy's Incredible Christmas en de muzikale voorstelling Merry Jolly Jingles zijn geschrapt. A Merry Stitchmas werd vervangen door de prinsessenshow. In Disney's Christmas Parade, die meerdere keren per dag te zien is, kreeg cowboy Jessie uit de Toy Story-films een nieuw uiterlijk. Op het plein voor de attractie Ratatouille: The Adventure is de culinaire kerstmarkt L'Hiver Gourmand te vinden.

Het kerstseizoen van Disneyland Paris duurt tot en met zondag 5 januari 2020. Tot en met 25 december is de Kerstman te ontmoeten. Meerdere attracties zijn dicht voor onderhoud, waaronder Autopia, Disneyland Railroad, Indiana Jones and the Temple of Peril en Crush's Coaster.

























Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be