Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Onverzekerde kermisexploitant toch weer welkom na pijnlijk ongeluk

14-06-2012, 20.43 uur

Een ernstig ongeluk op de kermis in Schagen is twee jaar na dato nog steeds niet afgehandeld. De 6-jarige Anouk liep in 2010 derdegraads brandwonden op in funhouse New York New York.

Het meisje kwam met haar hand een paar minuten lang klem te zitten tussen een van de loopbanden. Terwijl de huid van de kleuter wegschroeide en de moeder om hulp riep, zou de exploitant de band door hebben laten draaien.

De afgelopen jaren moest Anouk meerdere keren worden geopereerd. Moeder Maike Wessel probeert de eigenaar op te laten draaien voor de kosten, maar hij schijnt niet verzekerd te zijn. Desondanks wordt hij dit jaar gewoon weer toegelaten op de kermis, zij het met een andere attractie.

De gedupeerde moeder vindt dat onbegrijpelijk. Het incident van twee jaar geleden staat niet op zichzelf: in Nijkerk maakte een 3-jarig jongetje precies hetzelfde mee. Ook hij heeft al diverse huidtransplantaties moeten ondergaan.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be