Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Openingsdatum van Marvel-hotel Disneyland Paris bekend

05-11-2019, 12:16 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft bekendgemaakt wanneer Disney's Hotel New York - The Art of Marvel opengaat. Na een renovatie van bijna anderhalf jaar kunnen de eerste bezoekers op maandag 15 juni blijven slapen. Het boeken van een hotelkamer is vanaf vandaag mogelijk.

Eén nacht in een superior-kamer voor twee personen, inclusief twee dagen toegang tot de Disney-parken, ontbijt en diner, kost bijvoorbeeld 772,76 euro. Wie vóór 5 december boekt, ontvangt een exclusief Marvel-kunstwerk. Voor Disney-fans met een dikke portemonnee zijn er de luxere Empire State Club-kamers en suites.


ZIE OOK: Disneyland Paris geeft voorproefje op eerste Marvel-hotel ter wereld

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is het eerste hotel ter wereld dat in het teken staat van de superhelden van Marvel. Het complex uit 1992 ondergaat sinds januari een enorme transformatie, van binnen en van buiten. Alle kamers, restaurants en bars worden opnieuw ingericht.

Kunstgalerie
In het hotel zijn straks ruim driehonderd kunstwerken van meer dan vijftig verschillende artiesten te vinden. "Het uiterlijk van het hotel is gebaseerd op een kunstgalerie in New York", vertelde een projectmanager eerder.

De personages van Marvel worden steeds belangrijker voor Disneyland Paris. Op dit moment wordt in het Walt Disney Studios Park gebouwd aan het nieuwe Marvel-themagebied Avengers Campus, met attracties rond Iron Man en Spider-Man. Ook staat er tegenwoordig jaarlijks een Marvel-festival op het programma.

ZIE OOK: Disneyland Paris vergist zich in datum van Marvel-seizoen

Reacties