Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Ook Halloween in het Dolfinarium: 'Best een beetje spannend'

08-10-2019, 13.01 uur

Ook het Dolfinarium probeert een graantje mee te pikken van de populariteit van Halloween. In het Gelderse zeedierenpark wordt van zaterdag 12 tot en met zondag 27 oktober 'Wallyween' gevierd, vernoemd naar mascotte Wally de Walrus. Er staan verschillende griezelactiviteiten voor kleine kinderen op het programma.

Er loopt dagelijks een heks of een tovenaar rond. Eén van de locaties wordt omgebouwd tot een Heksenzaal met pratende pompoenen en spinrag. Verder is er De Griezelzee, omschreven als "een spannend pad waar je met blote voeten overheen wandelt". Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen. Ook kunnen ze zich laten schminken.

"Ons park wordt veel door jonge kinderen bezocht en daarom vonden wij een aangepaste versie van Halloween zeer passend", laat een woordvoerder weten. Wallyween vindt voor de derde keer plaats. "Het evenement is er niet om kinderen bang te maken, maar het mag natuurlijk best een beetje spannend zijn."

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be