Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: dit zijn de griezels van de Halloween Fright Nights 2019

08-10-2019, 01.14 uurBeeld: DeLaVrie Media

Walibi Holland introduceert dit jaar een groot aantal nieuwe karakters tijdens de populaire Halloween Fright Nights. Voor vier scare zones ontwikkelde het pretpark tientallen nieuwe personages die bezoekers deze maand de stuipen op het lijf mogen jagen. Een uitgebreide fotoreportage brengt de griezels in beeld.

De nieuwe scare zones kregen de namen Nightmares, Tangled Twigs, Villains en Eddie's Festival of Freaks. Nightmares bevindt zich in kindergedeelte Walibi Play Land. Tangled Twigs is te vinden in het vernieuwde parkdeel Wilderness, bij coaster Untamed. Villains ligt in de Speed Zone. Voor Eddie's Festival of Freaks werd een nieuw gebied achter achtbaan Goliath ingericht. Verder keerden de zones Pirate's Cove, Firepit en Twisted Hellfire terug.

Het jaarlijkse horrorfestival in Walibi is het grootste en populairste halloween-evenement van de Benelux, met ruim 200.000 bezoekers in twaalf dagen. Naast de scare zones zijn er zes spookhuizen - waar aparte tickets voor gekocht moeten worden - en een walkthrough in de openlucht. Er worden honderden acteurs ingezet.

Nightmares

Tangled Twigs

Villains

Eddie's Festival of FreaksPirate's CoveTwisted Hellfire

Firepit

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be