Walibi Holland

Foto's: dit zijn de griezels van de Halloween Fright Nights 2019

08-10-2019, 01:14 uur | ReactiesFoto: DeLaVrie Media

Walibi Holland introduceert dit jaar een groot aantal nieuwe karakters tijdens de populaire Halloween Fright Nights. Voor vier scare zones ontwikkelde het pretpark tientallen nieuwe personages die bezoekers deze maand de stuipen op het lijf mogen jagen. Een uitgebreide fotoreportage brengt de griezels in beeld.

De nieuwe scare zones kregen de namen Nightmares, Tangled Twigs, Villains en Eddie's Festival of Freaks. Nightmares bevindt zich in kindergedeelte Walibi Play Land. Tangled Twigs is te vinden in het vernieuwde parkdeel Wilderness, bij coaster Untamed. Villains ligt in de Speed Zone. Voor Eddie's Festival of Freaks werd een nieuw gebied achter achtbaan Goliath ingericht. Verder keerden de zones Pirate's Cove, Firepit en Twisted Hellfire terug.


ZIE OOK: Video: Walibi Holland presenteert nieuwe scare zones van Halloween Fright Nights 2019

Het jaarlijkse horrorfestival in Walibi is het grootste en populairste halloween-evenement van de Benelux, met ruim 200.000 bezoekers in twaalf dagen. Naast de scare zones zijn er zes spookhuizen - waar aparte tickets voor gekocht moeten worden - en een walkthrough in de openlucht. Er worden honderden acteurs ingezet.

Nightmares

Tangled Twigs

Villains

Eddie's Festival of FreaksPirate's CoveTwisted Hellfire

Firepit

ZIE OOK: Fright Nights te eng? Nu ook Halloween voor kinderen in Walibi

Reacties