Walibi Holland

Video: Walibi-mascotte Eddie de Clown roast Ali B

04-10-2019, 17:24 uur | Reacties

Aan de vooravond van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland laat mascotte Eddie de Clown alvast van zich horen. In een nieuwe YouTube-video heeft de horrorclown het voorzien op Ali B. De bekende rapper is binnenkort de eregast bij de The Roast op Comedy Central. Clown Eddie neemt een voorschot op de tv-show met zijn eigen roast.

Samen met een imitator van rapper Brainpower - bekend van de hit Dansplaat (2002) - nam Eddie een disstrack op. Op de melodie van Dansplaat probeert de clown Ali B op humoristische wijze de grond in te boren. De bijbehorende videoclip werd opgenomen in het attractiepark.


ZIE OOK: Walibi Holland toont nieuwe decors van Halloween Fright Nights

De Halloween Fright Nights gaan morgen van start. Het populaire halloweenevenement vindt plaats op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 27 oktober, plus donderdag 24 oktober. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Normaal gesproken kosten kaarten 39,50 euro, maar komend weekend bedraagt de online toegangsprijs 27,50 euro.ZIE OOK: Tóch een nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Reacties